mandag 6. september 2010

nEsTeN i måL!

Nå er vi nesten i mål med guttenes lune rede - å det blir kjempelekker! Mellomste S seng har fått en flott himmelblå (egenkomponert) farge, den er helt hærlig. Guttene har fått ett lite lunt rede under sengen, men planken som går på langs av sengen må kappes før vi er helt i mål. Her kan de male og fargelegge så mye de vil - Sjøla har limt fast rulla fra IKEA i bordet med "no more nails" og satser på at det overlever guttenes rampestreker. Så snart strømmen er oppe å gå i stua skal det sues for den store gullmedaljen - de skal få både en liten sofakrok og forheng foran hula si - det blir kjempekult! Sjøla har berget en gammel fillerye i plast som pryder gulvet - når begge guttene er litt allergisk mot alt mulig rart er det absolutt beste for de plastmatter som ikke samler så mye lort.

Skapene er så å si på plass - det meste av klær har blitt skviset inn, men godeste IKEA har levert oss dører uten hengsler og skruer, samt en skuffefront for lite. Men selve skapet er helt genialt - her får faktisk guttene plass til MYE klær på liten plass. På toppen skal det oppbevares vinter/sommer klær evt. guttenes eget sengtøy. Vi fant også mange kule kleshengere fra bestemor som det står skrevet bl.a "kjøpt XX.XX.1966" på - smale hengere som passer perfekt inn i gutteskapene.

Til slutt viser vi til bilde nr 2, her skal guttene få en liten lesekrok. As we speak sprayer Høvdingen en tallerkenhylle i en mystisk kul farge - denne skal romme mange bøker og plasseres under vinduet slik at minstemann også kan lese litt når han vil. Det som står på ønskelisten til denne kroken er to små fatboyer til hver av guttene, men med vårt stramme studentbudsjett blir det nok en god gammeldags hjemmesydd sakkosekk :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails