lørdag 4. september 2010

LysE idEEr


Hva har rørt seg siden sist i La Casa Øysand? ikke så mye nei... hele uken har sust avgårde med haugevis av skolearbeid, jobb, møter og slitne hoder som faller i komatøs tilstand rundt kl 2200 hver kveld. Vi kjenner tidsklemma knytter seg - selv om Sjøla ikke trur på tidsklemma. Det er snakk om prioritering, men vi har ingenting å prioritere bort - da blir det verre, ikke sant? Men det går fremover, litt og litt, hver dag.

Høvdingen fikk en lys ide om at han skulle jobbe med huset hele neste uke, det gleder vi oss til å se resultatene av. Kanskje bestefar E stikker innom og hjelper litt til? Og ikke minst har Bror B lovt at det skal bli lys på gutterommet og kontoret denne helgen, og stue/kjøkken neste helg. Vi får se om de klarer å ro disse lovnadene i land.

Når vi først får lys på stua og alt er ferdig her skal vi springe til butikken og investere i ei Oslo-lampe av Northern Lightning. Det blir stas! Akkurat nå er Sjøla ganske pessimistisk, men håper Høvdingen faktisk blir ferdig med stua/kjøkkenet i neste uke, slik at hun slipper å flytte med hurven til studentbyen mens huset ferdigstilles. I dag skal vi ihvertfall prøve å gjøre en innsats :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails