torsdag 30. september 2010

I eN sLik stUnd...


I en slik stund som den i dag, der en av våre egne opplever stor sorg, kanskje den største i livet, er det viktig å omfavne hverandre og hverandres minner. De siste årene har vår lille familie opplevd flere sorger, store og små, noe som gjør at vi er bevisste våre valg i livet. Det vi gjør skal gjøres med glede, det vi sier skal vi kunne stå for, de valg vi tar skal vi kunne leve med.

Dagene blir tunge og nettene lange dersom vi ikke kan stå sammen når sorgen rammer oss og våre nærmeste hardt. En sorg er noe man bærer ved sin side hele livet, den går hånd i hånd med minner om mennesket som er borte for alltid. Gode minner, latter og opplevelser følges lett av tårer og en stikkende smerte i hjertet. Selv om smerten alltid vil være der, vil den variere etter hvilket savn og behov vi føler når følelsene kommer på løpende bånd. Etter hvert vil bilder og minner bringe frem gode historier og latter, kanskje noen tårer, men mest glede over mennesket vi var så heldig å ha i livet vårt.

Menneskers bortgang, uvesentlig fra om den er plutselig er eller ventet, oppleves alltid uvirkelig. En kan aldri forestille seg en fremtid uten mors, venninners eller barns latter og leven. Men fremtiden kommer, og det er opp til hver enkelt av oss hvordan den tegnes, vi kan alle styre våre valg og forme vår tid her som vi ønsker.

Kjære vennen vår, om du ikke ser det gjennom sorgen, så vit at fremtiden kommer og at du kan farge den i alle regnbuens farger. I kveld tenner vi lys ett for de som er borte, og minnes latter, gode smil og deilige klemmer. Vi tenner to lys for de som fortsatt er hos oss og som vi verdsetter høyere enn oss selv.

Takk alle gode venner og familie for at vi får være endel av deres liv og tilværelse, at vi får være med å sette litt farge på deres fremtid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails