tirsdag 10. august 2010

IKeA - JAjAmeN...

STUVA Oppbevaringskomb m dør/ skuffer grønn, hvit Bredde: 60 cm Dybde: 50 cm Høyde: 192 cm
STUVA Oppbevaringskomb m dør/ skuffer blå, hvit Bredde: 60 cm Dybde: 50 cm Høyde: 192 cm
Å pusse opp hus tar litt tid, det vet vi jo. Men at mesteparten av tiden de siste dagene skulle tilbringes på IKEA var heller uventet! Søndagen gikk til å legge gulv, samt dra i familiemiddag, mandagen gikk til å dra på IKEA og hele tirsdagen gikk til å dra på IKEA.

Grunnen til at det tok litt lenger tid enn forventet var vell fordi Sjøla tok en heller spontan avgjørelse om å bytte alle frontene til noe helt annet enn planlagt. Kjøkkenplanleggeren på varehuset var ikke helt enig i det, nei. Den var ennå tregere enn den hjemme. Så spontane avgjørelser + IKEA = FALSE! I tillegg måtte den største benkeplaten spesialbestilles - det tar jo bare noen uker. Uten benkeplaten ingen steketopp. 1/3 del av kjøkkenet manglet, blant annet alle frontene, pluss noen skap stammer, vi fikk utlevert feil oppvaskkum... og sagaen baller videre på seg.

Det toppet seg da Sjøla hadde krypt til korset og funnet to skap til guttene - se over. Loppis sesongen starter først om noen uker, men guttene trenger skapplass nå. IKEA hadde frontene - men var fri for stammene! Hva i all verden skal man med skapfronter uten stammer?! Og det beste av alt - de kom ikke inn før om 3 uker - da er jo loppis sesongen i full gang *hmf*

IKEA, IKEA, IKEA.... *hmf*

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails