søndag 29. august 2010

HekTIsK heLG!
Når man kun har to fulle dager til rådighet skal man rekke alt, i allefall har vi prøvd dette denne helgen. Og det har vært ett skikkelig pes: 3 loppemarkeder, ett Tivoli, en barnekonsert og en fiskekonkurranse! Hei hvor det går! Loppemarkedene skal vi komme tilbake til for der fant vi MYE gøy for en billig penge :)

Det var Melhusfestival denne helgen og i den forbindelse masse gøy for barna, det beste av alt var Tivoli og rockekonsert med Melhus kulturverksted. Tivoli var ikke bare barnas favoritt, men selvfølgelig også Høvdingens høydepunkt denne helgen. Elleville kjørte de tekopper, sklei i hoppeslottet mens regnet høljet og kjørte "krashbiler" så det suste etter. T.o.m minstemann fikk seg en runde i babytekoppene - men de var ganske kjedelige. Minste S er minst like "in need for speed" som sine søsken og syntes dette gikk ALTFOR sakte - han stod klar for å hoppe av i svingen mer enn en gang. Det beste for han - og de to eldste forsåvidt - var vell kjempekjærligheten de fikk seg. Og den merket vi voksne helt til leggetid ja...

Dagen i dag har vært beriket med loppis shopping og fiskekonkurranse på Øysand Camping. Loppis'n gikk strålende! Men vi hadde nok brukt opp vår porsjon med flaks for fiskingen gikk ikke så bra. Det ble ingen fisk - og motoren på den lånte båten havarerte 50m unna land. Flaks at det var såpass grunt til at Høvdingen fikk rodd i land med en halv åre. Minutter etter havariet (og det snarlige forliset) ble fiskerne dratt ut på sjøen igjen med to hele årer og koste seg glugg ihjel (selv om det ikke ble noe fisk).

Det er bare mini og eldste trollet som er avbildet for mellomste S har hengt i bukselommen til onkel B stor deler av dagen - onkel var med å sto i bresjen for fiskingen, så da var det selvsagt kult å henge med han. Nå er vi ganske slitne - de to eldste har reist til mor, mens minstemann sover og vi gamle snart sovner her vi står og går! Men det har vært gøy - stort sett ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails