onsdag 4. august 2010

EndeLig er S'eNe sAmLet!

Endelig ett innlegg - ingen skriveriet på ett par dager taper man lesere på, så her må det skrives så det synger etter! Sjøla, lille S og Tante V ankom Værnes etter en flott flytur med Norwegian på mandags kveld. Flyturen gikk kjempebra, men servicen på "sevicekontoret" til Norwegian gikk ikke så veldig bra! Sullekoppene hadde klart å miste trillevognen til lille S, den nyinnkjøpte snertne saken Sjøla og Nabo L jaktet på i flere dager for å finne. Om de klarer å finne den vil tiden vise *bitter jeg, neeeej*. Om ord ikke kommer fra Norwegian innen i morgen - bærer det avgårde til forsikringsland med de.

Høvdingen har stått på som få og allerede Søndag var tapeten i stua klar! I skrivende stund sysler Bror B med elektronikken, slik at vi kan få opp siste veggen og malt i dag, før Allocen forhåpentligvis legges i mårra *håpe håpe*. Kanskje blir vi någenlunde ferdig med kjøkkeninnredningen i helga, så er det bare å vente på hvitevarene fra Tyskland *jippi*!

Å pusse opp hele huset på engang slik vi gjør det kreves gode naboer og godt vær. Heldigvis er begge delene stabilt bra hittil! :) I dag dro vi ut før solen grydde for å kjøpe tak- og gulvlister og avlegge oldemor en aldeles liten visitt. Sjøla måtte stå over besøket og hive seg rundt på hjemmekontoret for å jobbe litt *ingen jobb, ingen penger*. Foreløpig er kontoret IKKE oppe å står, så snille gammelonkel og Tante Gudmor har lånt bort kjøkkenkroken deres. Det funker kjempebra - så snille naboer er det beste som fins!

Tante V har fått fri ett par dager for å kose seg med gode venner i Trønderhovedstaden, og returneres forhåpentligvis i kveld i god stand :) Da er det bare å hive seg rundt, jobbe litt til, hive middagen på Bror B sin Weber og kaste låss over malingsbøtta!

Hiv og Hoy!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails