lørdag 7. august 2010

DeT gÅr sENt, meN gODt!

Oki, da prøver vi, for tredje gang, å skrive ett innlegg!

Jaaaada, det går sent men godt! Vi har møtt på en utfordring de siste dagene som har vært litt vanskelig å gjøre noe med - hele oppussingen har stoppet opp pga noen dumme vegger. Å hive opp en vegg har vist seg å ikke være noen stor utfordring - men å få skjøtene fine er noe helt annet. Sparkel, glassfiber og mer sparkel har gjort susen for å få kantene fine, men ikke fine nok. Når Sjøla klasket opp litt Skagen i går kom det til syne noen laaaaange, skeive skjøter langs veggen.

Høvdingen er og blir en perfeksjonist - og i.o.m at dette er huset vi skal bo i resten av vårt liv *forhåpentligvis* finnes der ingen snarveier. Nå må vi bare smøre oss med en god porsjon med tålmodighet og vente på at Bestefar E kommer hjem fra sin Grand Tour of Finnmark på tirsdag for å få litt snekker bistand *hjeeelp*.

I mellomtiden legges det gulv as we speak på stue og kjøkken. Høvdingen er en driftig mann *kjenner det på lukten av mann i stua* og er godt i gang med å legge gulv i stue og kjøkken. Sjøla er på vill leting etter det perfekte garderobeskapet til gutterommet og begynner å bli litt fortvilt. Vi har vurdert å legge inn følgende kontaktannonse i trønderavisene og FB:

Kjære, gamle garderobeskap! Her er en appell fra en kjærlig og litt vill familie på fem;
Kom å bo hos oss! Nærmere bestemt på rommet til to glade gutter som kommer til å bruke deg flittig hver dag! Noen få kriterier er det eneste som stilles;
Du bør ikke være over 1.70 høy
Du må være ganske solid, men slitt og gammel av utseende
Du bør helst kun ha hyller, vi trenger ikke mye hengeplass
Er du litt brei over baken er det bare flott!
Så kom å bo hos oss, her skal du få ny robot tapet og fresh maling, samt masse kos og omsorg!

2 kommentarer:

  1. Synes du skal poste denne annonsen! Ser ut til å bli et flott hus!!

    SvarSlett
  2. Det skal jeg virkelig gjøre :))

    SvarSlett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails